عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

تصمیم عربستان برای پایان جنگ یمن

تصمیم عربستان برای پایان جنگ یمن پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین» به نقل از منابع آگاه خود گزارش داد که دولت عربستان، اعضای شورای ریاستی یمن را فراخوانده و جزئیات توافقش با صنعاء برای پایان جنگ را به آن‌ها اعلام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 07
کد خبر: ۱۷۸۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین» در گزارشی اعلام کرد که عربستان، شورای ریاستی یمن را از تصمیم خود برای پایان دادن به جنگ و بستن دائمی پرونده یمن مطلع کرده است.

المیادین به نقل از منابع آگاهش نوشت: عربستان سعودی رئیس و اعضای شورای ریاستی یمن را در سالگرد اعلام این شورا در ریاض احضار کرده و آن‌ها را در جریان آخرین تصمیمات خود درباره بحران این کشور قرار داده است.

این پایگاه خبری ضمن تاکید بر غیرعلنی بودن این گفت‌وگوها، گزارش داد: «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان در جلسه دیروز خود با رئیس و اعضای شورای ریاستی، راه‌حل ریاض برای پایان بحران را برای آن‌ها تشریح کرد‌.

المیادین با اعلام این خبر که سفیر عربستان در یمن جزئیات مذاکرات ریاض-صنعاء و نتایج آن را به اطلاع این شورای رسانده، تصریح کرد: چشم‌انداز عربستان برای راه حل، شامل تمدید آتش‌بس موجود در یمن برای یک سال دیگر با توافق با دولت صنعاء است‌.

در ادامه این گزارش آمده است: چشم‌انداز عربستان برای راه‌حل، براساس تمدید آتش‌بس از سوی صنعاء در ازای پرداخت حقوق کارکنان کشور، یکسان سازی ارز و گشایش کامل بندر حدیده است. تمدید آتش‌بس با شرایط جدید هم در آینده با اعلام رسمی عربستان مبنی بر پایان جنگ و توقف مداخله این کشور در امور یمن امکان‌پذیر خواهد شد.

پس از این توافق و درباره آینده سیاسی یمن نیز المیادین نوشت: پس از اعلام پایان رسمی جنگ، رایزنی‌های یمنی-یمنی تحت نظارت سازمان ملل و حمایت عربستان سعودی آغاز خواهد شد. هدف از مذاکرات اطراف یمنی هم دست‌یابی به توافق بر سر یک دوره انتقالی دو ساله از قدرت است.

منابع آگاه المیادین در پایان این گزارش خاطرنشان کردند: چشم انداز عربستان براساس یافتن راه‌حلی مطابق با تفاهماتش با دولت صنعاء همچنان مورد بحث و بررسی است، اما تصمیمش تقریبا نهایی شده است.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی روز گذشته در پکن ضمن توافق برای بازگشایی نمایندگی‌های دو کشور در زمان مورد توافق، بر آمادگی خود برای از بین بردن موانع پیش روی گسترش همکاری‌ها تأکید کردند؛ پایان دادن به بحران یمن نیز از مهم‌ترین پرونده‌های منطقه‌ای است که ناظران تحولات امیدوارند بعد از توافق تهران-ریاض محقق شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار